Lundevej 5, 4652 Hårlev

Her er en unik mulighed for, at realisere drømmen om, at bo på landet med højt til loftet og samtidig sætte sit helt eget præg på ejendommen.

Ejendommen ligger ca. 2,5 kilometer fra Hårlev, hvor man finder skolen, dagligvare butik samt idrætsfaciliteter. I går afstand fra ejendommen er der mulighed for, at tage toget fra det lille lokale trinbræt.

Stuehuset er med et samlet boligareal på 134 kvm fordelt på 74 kvm i grundplan og 60 kvm på 1. sal et godt bud på en ejendom hvor man selv kan udfordre fantasien og sine kreative evner. Stuehuset består entre med adgang til bad og trappe til 1. sal - spisekøkken samt 2 stue. 1. sal består af et stort rum.

De gamle driftsbygninger består af en gamle kostald med et lille malkerum, lille lade, hvor der kan holde en vogn, stor lade på 387 kvm som har været brugt til opbevaring af halm.

Jorden som hører til ejendommen er på 11,9 ha og ligger i fine stykke rundt omkring ejendommen. Jorden er bortforpagtet.

En ejendom som rummer masser af muligheder og stort potentiale, men som dog også kræver en masse istandsættelse og modernisering.

Er naturen i højsædet skal I se mere på denne ejendom og området som ligger op til Tryggevælde Å og tæt på skov