Vindegårdsvej 13, 4632 Bjæverskov

Denne ejendom har det hele, dejlig natur, ligger bynært, tæt på motorvejstilkørsel og med gode muligheder for erhverv.

Ejendommen, der er en landbrugsejendom, er beliggende lige midt imellem Bjæverskov og Vemmedrup i dejlig natur og med gode muligheder for den store familie, ligesom der er gode muligheder for at drive erhverv fra allerede indrettede erhvervslokaler.

Ejendommen er på 29,94 ha., hvoraf ca. 25 ha. er bortforpagtet til udgangen af 2021. Forpagtningsindtægten udgør ca. kr. 120.000 pr. år ekskl. moms.
Jorden er beliggende omkring ejendommen alene adskilt af Vindegårdsvej.
Jagten på ejendommen kan være fri for en køber pr. overtagelsesdagen.

Ejendommens stuehus, der er til- og ombygget i sælgers ejertid, har et boligareal på 219 kvm. fordelt på to etager. Herudover er dele af to af driftbygningerne indrettet med et yderligere boligareal, der dog ikke er godkendt til beboelse.
Stuehuset består i stueplan af flisebelagt entre og delvis med gulvvarme, fra entreen er der adgang til køkken, badeværelse samt opholdsstue, ligesom der er trappe til første salen. Stueplan indeholder endvidere spisestue samt dejlig udestue samt bryggers. Fra køkken kan man af mindre gang komme ud i en af driftbygningerne hvor der er indrettet te-køkken samt to værelser, som dog ikke er godkendt til beboelse. Stuehusets første sal består af opholdsrum samt to værelser.
Fra udestuen er der adgang til dejlig terrasse og stor have, som er lukket af mod vej af beplantning, men har en dejlig udsigt udover en del af ejendommens arealer, som anvendes til fold.

Driftbygningerne er delvis indrettet til brug for den erhvervsvirksomhed der tidligere har været på ejendommen til salgslokale, værksted samt lager, fyrrum maskinhus m.v.

Ejendommen stuehus er opvarmet med halmfyr, der også kan køre på korn, træpiller eller brænde og vandvarmer er med elpatron, således at der fortsat er varmt vand selv om fyret slukkes i sommerhalvåret.
Ejendommen har fået udført minirenseanlæg i 2014.

Ejendommen ligger dejlig centralt med kun 1,5 km. til henholdsvis Bjæverskov og Vemmedrup, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Skole kan nås indenfor 1 km.
Tilkørsel til motorvej mod København eller Fyn ligger blot 1,5 km. fra ejendommen og Køge nås på 10 min.