Julbjergvej 8, 4792 Askeby

Naturskøn landbrugsejendom på Vest Møn

Her sælges landbrugsejendom beliggende i rolige omgivelser og med dejlig natur på Vest Møn lige udenfor Hårbølle og med arealer op til Fanefjord Skov, der med sin dejlige natur, giver mulighed for gode gåture i skoven, picnic i naturen, en badetur til stranden eller en menu på Fanefjord Skovpavillon.

De daglige indkøb kan foretages i Dagli' Brugsen i Fanefjord, hvor der også er skolegang til 6. kl., børnehave, idrætsklub m.v. Ellers foretages indkøb m.v. i Stege, der har et velfungerende forretningsliv, kulturliv m.v.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra Julbjergvej og med en bygningsmasse, der danner rammen om en lukket gårdsplads med pigstensbelægning.

Stuehuset har et boligareal på 218 kvm. i to plan, og indeholder i stueplan bl.a. 3 stuer, 2 værelser, badeværelse samt stort køkken/alrum med varme i gulvet. På førstesalen er der 4 værelser, repo samt badeværelse. Fra den ene stue er der adgang til ældre udestue, ligesom der fra stuer er adgang til stor delvis lukket have og med udsigt ud over egne marker. Ejendommen har centralvarmeanlæg med brændefyr.
Ejendommen er tilsluttet fibernet.

Der er sket løbende vedligehold af ejendommen, herunder er nogle af ejendommens vinduer skiftet i 2014. Køkken og boligareal på 1. sal er renoveret i 1979.

Driftsbygningerne er af ældre dato, og staldene anvendes ikke længere til oprindeligt formål, men kan skabe god anvendelse til oplagring, mindre dyrehold, pladskrævende hobbies samt den selvstændige, der altid mangler plads. Der er herudover i driftsbygningerne en maskinhus, lade, garage samt værksted.

Ejendommens jordtilliggende er opdelt i tre områder, hvoraf ca. 20 ha. er beliggende omkring bygningerne og 8,6 ha. er beliggende ganske kort derfra op til Fanefjord Skov. Endeligt er et mindre moselod beliggende nær Hårbølle Havn.

Jagten er fri for en køber.

De dyrkbare arealer udgør 27 ha., og der er tale om god veldrænet jord med en overvejende jordbonitet på 7. Restarealet udgør bygningsparcel, moselod samt vejareal.
Der medfølger betalingsrettigheder til de dyrkbare arealer.
De dyrkbare arealer er fri for forpagtning pr. 1. januar 2020.