Petersværftvej 5, 4772 Langebæk

Unik hesteejendom

Fantastisk ejendom til heste beliggende i den mest skønne natur som består af kuperet terræn, skov og ikke mindst vand.

Området:
Denne fine ejendom ligger i et skønt område tæt på Stensved hvor man har indkøb, skole og idrætsfaciliteter. Fra Peterværftvej er der kort afstand til sydmotervejen og der er således mulighed for at køre til København på en times tid. Er naturen i højsæde kan vandet og skoven via en rask gåtur.

Ejendommen:
Stuehuset indeholder entre med trappe til 1. sal - adgang til lyst og pænt spisekøkken - fra køkkenet er der adgang til soveværelse og bagindgang - fra bagindgangen er der adgang til et fint badeværelse - fra entreen er der adgang til ejendommens vinkelstue som har udgang til terrassen. 1. sal indeholder 3 værelser og et mindre kontor - fra det ene værelse som eventuelt kunne laves om til repo er der udgang til altanen som har en meget flot udsigt over ejendommens jorder og kig ned mod vandet. Der er gulvvarme i det meste af ejendommen på nær køkkenet og på 1. sal.

Et pænt og indflytningsklart stuehus

Driftbygningerne:
Bygningerne som er opført i 2013 er utrolig flotte og særdeles godt indrettet. Den top moderne stald består af 6 bokse hvoraf den ene boks er mindre, der er mulighed for at lave yderlige 4 bokse i forlængede af de eksisterende bokse, denne plads bruges i dag til opbevaring af halm og hestetrailer. Alle bokse opfylde de nye lovkrav og vandkopperne er med cirkulation og der er mulighed for at sætte varme på så vandet ikke fryser. udover stalden består bygningerne af værksted, dobbelt garage med adgang til toilet og bad, fyrrum med installation til jordvarme anlægget - fra garagen er der trappe til 1 sal som består af 92 m2 frostfri opbevarings rum med gulvvarme, som vil kunne bruges til mange formål. Sidste bygning på ejendommen er laden fra 2013 som er opført i metalpladen og med indvendige spær af træ samt beton gulv.

Til ejendommen hører en god ridebane på 20 x 40 meter

Jorden:
Jorden bruges til dels af ejer til folde og ridebane og resten af jorden er bortforpagtet

Er drømmen heste, fantastiske bygninger og ikke mindst natur, skov og vand skal denne ejendom ses og mærkes.