Lejrevej 46, 4320 Lejre

Dejlig landbrugsejendom på 35 ha beliggende ved Lejre tæt på station, skole, idrætsfaciliteter og dagligvarebutikker. Her bor du ude på landet i fred og ro og samtidig tæt på det hele.

Jordtilliggendet ligger samlet syd for ejendommen og gennemskæres af et åløb – en utrolig dejlig natur, der giver de bedste betingelser for jagt og naturoplevelser. 30 ha anvendes til alm. landbrugsdrift.

God beboelse med veldisponeret stueplan, der er moderniseret til nutidig standard. Stort dejligt spisekøkken, to store stuer og en udestue samt badeværelse. 1. sal omfatter to mindre værelser et soveværelse samt mindre badeværelse og et stort uudnyttet loftrum. Ny ejer skal påregne en renovering af 1. salen.

Ejendommen opvarmes med varmepumpe, der er installeret i 2017.

Driftsbygningerne udgør ca. 778 kvm., hvoraf 633 kvm. er opført i stålbuer med stålpladetag delvis uden vægbeklædning. En del af driftsbygningerne er indrettet til tømrerværksted, der er ledigt for ny ejer. Resten udgør en gl. staklade på ca. 145 kvm. samt en mindre bygning på 56 kvm. indrettet til fjerkræhold.