Kragebrovej 14, 4293 Dianalund

Bakkegaarden

Kragebrovej 14 er skønt beliggende tæt på Dianalund, hvor I finder skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner samt gode indkøbs og transport muligheder.

Stuehuset indeholder: Entre med adgang til stor stue samt køkken alrum - Køkken alrum med adgang til soveværelse og bryggers - Stort bryggers med adgang til lille toilet, værelse samt nedgang til kælder - Fra soveværelset er der adgang til ejendommens fine lyse badeværelse - Fra den store stue er der udgang til stor og lækker lukket terrasse, hvor man kan side og nyde udsigten over ejendommens jorder. I ejendommens soveværelse og badeværelse er der gulvvarme som opvarmes med el. 1. sal er uudnyttet loftrum.

Man kunne med fordel lave yderlige et værelse oven på den høje kælder

Driftsbygningerne ligger dejligt rundt om ejendommens gårdsplads og er med til at skabe en hyggeligt atmosfære. Bygningerne består af gamle stalde med drift inventar, maskinhal, samt mindre lade som i dag bruges til opbevaring og garage.

Ejendommens jorder ligger rundt omkring ejendommen samt på modsatte side af Kragebrovej i fine store stykker. Det samlede areal er på 16 ha 9218 m2


EN MEGET IDYLLISK BELIGGENDE EJENDOM