Sonnerupvej 50, 4682 Tureby

Ejendom med fantastisk lejeindtægt på kr. 185.000,- pr. år.

Ved byens gadekær finder man denne skønne ejendom som emmer af landlig idyl og en hyggelig atmosfære

Ejendommen er beliggende i landlige omgivelse tæt på Algestrup, hvor der er skole og pasningsordninger. Fra Tureby Station er der 30 minutters togdrift og den lokale togbanen køre mellem Næstved og Køge.

Området er et meget fredfyldt lokalsamfund som er meget naturrigt.

Ejendommen som er bevaringsværdig ligger inde bagved den idylliske vognport indeholder: Entre med indbyggede skabe, adgang til dagligstue og køkken, dagligstuen har udgang til den parklignende have, brændeovn samt adgang til stor vinkelstue. Fra vinkelstue er der udsigt til byens gadekær samt adgang til værelse. Stort og rummeligt spisekøkken med adgang til soveværelse og brygger. Fra brygges er der adgang til et mindre badeværelse i lyse farver, værelse og depotrum samt udgang til haven og gårdspladsen.

Driftbygningerne er beliggende rundt omkring ejendommens stuehus. Driftbygningerne er flotte og pænt vedligeholdte.

Ejendommen har en telemast som årligt har en lejeindtægt på kr. 78.000,- ex moms.

Størstedelen er jorden er beliggende rundt omkring ejendommen, derudover ligger der et par mindre lodder over fra Algestrup. Jorden er bortforpagtet - Forpagtningsafgiften udgør kr. 107.560,- pr år. og der tillægges ikke moms på afgiften

Er interessen kun bygningsparcellen og den landlige idyl er der mulighed for at købe ejendommen med et lille stykke jord.

En særdeles spændende og sjældent udbudt ejendom der rummer masser af potentiale for den rette