Gl. Skovvej 64, 4340 Tølløse

Landbrugsejendom på 69 ha. - Ejendom med gode lejeindtægter

Langagergård beliggende ca. 4 km. udenfor Tølløse sælges.
Landbrugsejendommens areal er på 69,43 ha., hvoraf 62,4 ha. er dyrkbare. Resten af arealerne udgør grund til bygninger, beskyttet natur m.v., ligesom ca. 1 ha. er udlejet til hestefold.
Ejendommens bygninger ligger godt tilbagetrukket fra Gl. Skovvej.
Ejendommens stuehus er opført i røde mursten og med tegltag. Boligarealer andrager ifølge BBR-Meddelelsen 185 kvm., der er fordelt på to plan. Stuehuset består i stueplan af entre med adgang til førstesalen samt to badeværelser og køkken, flere stuer/værelser, herunder en stue med karnap, hvoraf der er en god udsigt udover haven. Fra køkken er der adgang til viktualierum og hverdagsgang, hvor der er trappe til såvel kælder som 1. sal.
Førstesalen består af værelse med tekøkken og herunder to værelser.
I ejendommens kælder er ejendommens ældre oliefyr samt olietank placeret, ligesom der er vaskerum samt sauna, der ikke længere anvendes.
Fra Karnap i stuen er der adgang til stor lukket have, hvoraf der er udsigt ud overåbne marker og allé ned til Gl. Skovvej.
Stuehuset er udlejet som et lejemål.
Ejendommens driftsbygninger består ifølge BBR-Meddelelsen af svinestalde, der nu har ændret anvendelse til lagerplads, der udlejes i flere lejemål. Herudover har ejendommen to maskinlader samt garage. Driftsbygningerne er udlejet til oplagring i 10 forskellige lejemål.
Der er ingen fungerende opvarmning i driftsbygningerne.
De er separat måler på stort set alle lejemål.
Den samlede lejeindtægt på ejendommen udgør kr. 173.040,00 pr. år. Der er mulighed for yderligere 4 erhvervslejemål med en potentiel lejeindtægt på kr. 69.600,00 pr. år.
Der er god jagt på ejendommen, som vil være fri fra den 31. januar 2019.
Ejendommen er beliggende midt mellem Tølløse og Vipperød, hvor der er skoler. Der er 5 min. til motorvej mod København og nærmeste større handelsby er Holbæk, der ligger ca. 9 km. væk.