Tindingev 9A, Høng & Vestermarken 8, 4291 Ruds Vedby

Landbrugsbedrift på ca. 36 ha. beliggende udenfor Ruds-Vedby i naturskønne omgivelser sælges.

Ejendommen består dels af en landbrugsejendom med bygninger på 25,57 ha. og en bygningsløs landbrugsejedom på 10,23 ha.

Arealerne er bortforpagtet for etår ad gangen og giver en årlig forpagtningsindtægt på kr. 160.000. Der medfølger betalingsrettigheder til alle dyrkbare arealer. Betalingsrettighederne er med forhøjet værdi som følge af kvægtillæg.

En del af arealerne ligger lige omkring ejendommen, medens resten af arealerne ligger i to stykker lidt væk fra ejendommen.

Omkring bygningsparcellen ligger et større kuperet naturskønt område med sø samt bevoksning, ligesom i skel til naboejendomme er beplantet med grantræer. Der er endnu en sø lidt væk fra bygningsparcellen.

Såvel søer som bevoksningen tiltrækker dyrelivet, og der er således omkring ejendommen masser af vildt, herunder kan nævnes fasaner, rådyr samt andetræk, ligesom man får besøg af såvel den røde glente som fiskehejren.

På gode dage er der kik til Tissø fra ejendommens bakketop.

Sælger har ikke selv udøvet jagt på ejendommen, ligesom der heller ikke fiskes i ejendommens søer, men for en ny ejer vil der være mulighed for såvel god jagt samt fiskeri.

Ejendommen er en tidligere kvægejendom, hvor sælger er i gang med at fjerne nogle af de overflødige driftsbygninger, således at der ved en overdragelse vil være en maskinhal, en tidligere kvægstald, der netop nu er ved at blive beklædt med stålplader på den ene side, og efterfølgende kan have flere anvendelsesmuligheder, herunder oplagring m.v.

Herudover viløvrige driftsbygninger lukke gårdspladsen, og være anvendelige til oplagring, ligesom der i en del af disse driftsbygninger er indrettet et større værksted.

Gårdspladsen er med småsten og giver god mulighed for hyggekroge.

Ejendommens have er lukket af forskellig beplantning, herunder er der adgang til både valnødder og kirsebær fra ejendommen træer.

Ejendommens stuehus er i to plan og med et boligareal på 234 kvm. Stueetagen indeholder entre, stor stue med Junkers parket, hvor brændeovn til supplerende opvarmning ligeledes er placeret, adgang til mindre stue/kontor, yderligere en mindre stue med adgang til ældre pænt køkken, pænt badeværelse med såvel bruseniche som badekar samt hverdagsgang med adgang til første salen, der er indrettet med alrum, tre værelser (to store og et mindre), ligesom der er påbegyndt badeværelse. Der er i gavl mod nord endvidere påbegyndt mindre terrasse, hvor der både kommer morgensol og aftensol, og derudover er en fantastisk udsigt ud over sø og dejlig natur.

Ejendommens stuehus opvarmes af pillefyr, suppleret med brændovn i stue.

Der er 2,5 km. ind til Ruds-Vedby, hvor der er indkøbsmuligheder, 9 km. til Høng og ca. 20. min. til motorvejen.