Holbækvej 226, 4100 Ringsted

Dejlig ejendom på ca. 10 ha beliggende mellem Ringsted og St. Merløse. I St. Merløse, som ligger ca. 4 km. fra ejendommen kan du handle i Daglibrugsen, og ellers kan turen gå til Ringsted, der ligger 10 km. væk, og som har alle de indkøbsmuligheder man kunne ønske sig, herunder stort Outlet Center. Her er endvidere adgang til motorvej mod Fyn og København, samt togstation med ½ times drift.

5 minutters kørsel fra ejendommen ligger Allindelille Friskole med klasser op til 9. klasse. Der går bus til såvel Ringsted som Holbæk lige udenfor døren.

Området er naturskønt, og der er således ikke langt til Haraldsted Sø, hvor der er gode muligheder for en god gåtur eller en dukkert. Ligeledes har Ringsted Ro- og Kajakklub samt Ringsted Sportsfiskerforening deres aktiviteter fra søen.

Ejendommen er delt af Holbækvej, således at et jordstykke på ca. 8 ha er beliggende på den ene side af vejen medens den hvidkalkede bygningsparcel med den resterende ejendom er beliggende på den anden side af vejen.

Stuehuset er indrettet i 2 plan med et samlet boligareal ifølge BBR-Meddelelsen på 127m2. Stuehuset har fået nyt tegltag i 2015. Stuehuset indeholder to stuer, køkken, badeværelse, uopvarmet værelse samt gang i stueplan, og tre gode værelser på 1. salen. Fra stue og køkken er der kik til have med æbletræer af forskellige sorter.

Ejendommens dyrkbare arealer, der er bortforpagtet i 2019, drives økologisk og udgør ca. 8 ha. Der medfølger betalingsrettigheder til dyrkbare arealer. Forpagtningsindtægten udgør ca. kr. 35.000 pr. år.

Ejendommens driftbygninger er alle af ældre dato, og anvendes ikke længere til deres oprindelige formål, men har af ejer været anvendt til pileflet værksted, udstilling. gårdbutik m.v. Værksted til pileflet er opvarmet af brændeovn. I driftsbygningerne er der endvidere god plads til opbevaring samt mindre maskiner. Ejendommen egner sig godt til salg af egne produkter.