Bjergvej 78, 4100 Ringsted

Fritidslandbrug beliggende i meget smuk natur

Har man lyst til jagt eller bare at leve i pagt med naturen, så er ejendommen her.

Fritidslandbrug på 6,98 ha. beliggende i rolige omgivelser i smuk natur og med sø i baghaven. Her er masser af vild og skøn natur.

Ejendommen egner sig godt til jægeren, som vil bo på sin egen jagt eller familien der bare vil nyde at bo i pagt med naturen.

Der er ca. 10 km. ind til Ringsted, hvor der både er tilkørsel til motorvej samt 1/2 times drift med tog til Kbh.

Ejendommens stuehus har ifølge BBR-Meddelelsen et boligareal på 145 kvm. i 2 plan, der i stueplan er indrettet med 3 stuer, hvor der fra den ene stue er adgang ud til have, og i øvrigt er en fantastisk udsigt til søen. Der er endvidere i stueplan et enkelt værelse, køkken samt badeværelse.

Første salen har to værelser samt bad. I ejendommens kælder er endvidere indrettet bad. Fra første salen er der adgang til stor tagterrasse, hvor der er en fantastisk udsigt over områdets smukke natur. Der er også adgang til tagterrassen fra haven.

Ejendommen opvarmes med oliefyr, der befinder sig i kælderen, suppleret med brændeovn.

Stuehuset er ifølge BBR-Meddelelsen opført i 1941 og sælger har om- og tilbygget i 1979.

Ejendommens jorder ligger lige omkring ejendommen, og udgør sø, frugthave med blandet frugt samt græs. En del af arealerne ligger op til fuglereservat og tæt på Humleore skov.

Ejendommens driftsbygninger er mindre og anvendes ikke længere til oprindeligt formål, udover det på ejendommen værende maskinhus, der anvendes til sælger's maskinpark, der bl.a. omfatter 2 traktorer, græsslåmaskine mv., der kan erhverves udenfor købesummen.

I tidligere hønsehus har sælger indrettet mindre værksted/hobbyrum.