Klevehøjvej 4, 2630 Taastrup

Klevehøjgård - Centralt beliggende landbrugsejendom på 39 ha.

Klevehøjgård med et samlet areal på 39 ha. beliggende lige udenfor Høje Taastrup med 20. min til lufthavnen og 30 min til Rådhuspladsen.

Her får du masser af natur i landlige omgivelser, og dog tæt på byen. Sengeløse der ligger blot 2 km. væk har alt, hvad der er brug for af skole, børnehave, dagligvarebutik samt et godt foreningsliv. Hvis der ønskes mere af det hele, så ligger Høje Taastrup blot 3 km. væk.

Hovedbygningen, der oprindeligt er fra 1795, er en firlænget gård, der ligger godt tilbagetrukket fra den offentlige vej.

Ejendommens dyrkbare arealer udgør ca. 36,5 ha., som er bortforpagtet til 31. oktober 2019. Der medfølger betalingsrettigheder til de dyrkbare arealer. Størstedelen af arealerne ligger lige omkring ejendommen. Et mindre areal på ca. 4 ha. ligger på den anden side af Klevehøjvej.

Beliggenheden gør den attraktiv for en køber, der selv ønsker at bebo ejendommen og drømmer om lidt husdyrhold, eller er selvstændig med brug for plads, eller til køberen, der ønsker at udnytte ejendommens potentialer som udlejningsejendom og andre udviklingsmuligheder der måtte vise sig i området.

Der har tidligere været en interesse for, på en andel af ejendommens areal, at etablere et større solcelleanlæg, hvilket kommunen har været positiv overfor, men som dog vil kræve udfærdigelse af såvel ny lokalplan som nyt kommuneplantillæg.

Ejendommens samlede årlige indtægt er for nærværende kr. 181.860, men med gode muligheder for yderligere indtægter fra udlejning, udvikling m.v.

Ganske enkelt en ejendom med masser af muligheder.

Ejendommens stuehus er i to plan og med et samlet boligareal på 256 kvm., der i stue plan indeholder to entreer, værelse, stort køkken med spise plads, to stuer, hvorfra der fra den ene er adgang til udestue, to badeværelser samt et toilet og bryggers.
Første salen indeholder tre værelser samt uudnyttet loftrum.
Der er under en del af ejendommen kælder.

Fra stuehuset er der adgang til dejlig udestue med aftensol samt stor dejlig ugenert have med udsigt over markerne.

Driftsbygningerne består dels af bygningerne der danner rammen om den firlængede gård. Disse anvendes til opbevaring, værksted, garage m.v.

Udenfor den firlængede gård findes fire driftsbygninger, der er indrettet til lager til udlejning samt et maskinhus.