At handle med ejendomme på landet er vores hverdag

Vi går til opgaven med et stort drive, for det er altafgørende for os, at vores store viden om køb og salg af landbrugsejendomme kommer vores kunder til gavn. Som kunde hos os vil du opleve, at vi er med dig hele vejen - fra vi mødes første gang, til vi afslutter handelen og siger farvel.
Vi er et stærkt team, som hver dag går på arbejde med et helt særligt engagement. Det er en anderledes og kompleks opgave at handle med landbrugsejendomme, og det kræver både viden og erfaring og den har vi.
Vi er perfektionister, og vi går op i både små og store detaljer, som vedrører handel med landbrug. Det vil vi gerne have, at vores kunder kan mærke. Derfor arbejder vi eksempelvis målrettet på at få ryddet op i servitutter og byrder, som ofte kan stå i vejen for eller forsinke en handel. Og vi lægger først sagen til side, når handelen er kommet helt på plads.
At købe eller sælge landbrug er en stor beslutning. Derfor går vi meget op i at følge vores kunder hele vejen igennem en handel, så vi er sikre på, at de kommer godt videre til næste kapitel af deres liv – uanset om det er køb eller salg af en ejendom.

Pia Nielsen

Ejendomsmægler MDE og diplomvaluar.
Pia har mere end 10 års erfaring med salg af landbrugsejendomme. Med en baggrund i den juridiske branche har Pia særlig erfaring med de mange juridiske spidsfindigheder, der kan opstå i handel med landbrug.

Henrik Nielsen

Ejendomsmægler MDE.
Henrik Nielsen er ejendomsmægler med over 10 års erfaring. Henrik har en baggrund som klassisk ejendomsmægler og har derfor solid erfaring med alle aspekter af en ejendomshandel.

Christina Hüttel Johansson

Advokatsekretær.
Christina har arbejdet i faget i mere end 16 år. Christina holder styr på de mange juridiske opgaver og har særligt fokus på de mange byrder og servitutter, som vedrører handel med landbrug.

Lotte Bech Jørgensen

Sagskoordinator. Uddannet ejendomsmægler, MDE.
Lotte har mere end 28 års erfaring i branchen. Hun står for at samle trådene i VKST Ejendomsmæglerne og servicere kunderne.