Uvildig køberrådgivning giver tryghed

Med en køberrådgiver ved jeres side er I sikret uvildig rådgivning, der alene varetager jeres interesser i købet. Det er jeres garanti for tryghed.
Et hold af eksperter hjælper dig
Vores samarbejde med rådgivningsselskabet VKST betyder, at vi har nem adgang til nogle af de andre eksperter, der kan blive brug for, når man skal købe ejendom, fx byggerådgivere der kan gennemgå huset sammen med jer og undersøge huset for fejl og mangler og forklare jer, hvilke konsekvenser eventuelle fejl kan have for jer.
Hvis I allerede inden købet kan se, at der er behov for at bygge om, renovere eller bygge til er det en rigtig god ide at tage en byggerådgiver fra VKST med på råd. Han kan fortælle jer, om jeres planer og ønsker er realistiske og om der fx er mulighed for at bygge til i forhold til lovgivningen osv.
Vi skaber sammenhæng i dit køb
Det kan være en kompleks sag at købe en landbrugsejendom, og det er en disciplin, som kræver viden og rådgivning fra flere forskellige fagområder.
En rådgivning vil typisk trække på viden indenfor flere af disse områder:
•               Husdyrhold
•               Miljøregler
•               Regler for byggeri og renovering
•               Støtte til landbrugsdrift
•               Bortforpagtning af jord
•               Budgetlægning
•               Skatteregler
Vi har mange års erfaring med handel af landbrug og vi kan hente sparring og rådgivning hos VKST’s  konsulenter. Vi tilbyder en højt kvalificeret og helhedsorienteret rådgivning samtidig med, at vi samler trådene for dig og sørger for at skabe sammenhæng i alle opgaver, når du står overfor et køb.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit køb

Ring eller skriv til os på:
+45 5786 5310 eller maeglerne@vkst.dk
eller udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op.