Se det digitale energimærke

Eskebjerg Strandvej 29

, 4593 Eskebjerg

1 / 17
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
4.750.000
Se det digitale energimærke
Boligareal 218 m²
Grundareal 17,28 ha
Værelser 7
Antal plan 2
Byggeår 1910 /2010
Sagsnummer 816103
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsværdiskat 825
Renovation 215
Skorstensfejning 115
Grundskyld stuehus 32
Grundskyld land/skov 451
Rottebekæmpelse 19
Husforsikring 551
Ejerudgifter i alt 2.208

En ejendom der skal ses - beliggende i dejlig natur

Smukt beliggende landbrugsejendom på ca. 17 ha., hvor der er masser af plads i det gennemrenoverede stuehus på over 200 kvm. i to plan, og samtidig masser af god udenomsplads i ældre, men vel vedligeholdte driftbygninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Ejendommen ligger herudover i smuk natur med udsigt til vandet og Sejerø, og med det fredede naturområde Vesterlyng ca. 1 km. væk.

Sælger er ikke jæger, men nyder at se på vildtet, der kommer helt tæt på i de rolige omgivelser, så også for en jæger har ejendommen god potentiale.

I Eskebjerg ca. 1 km. væk er der indkøbsmuligheder. Skolegang, idrætsliv samt større indkøb kan klares i Jyderup og Kalundborg.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og med stor have foran stuehuset. Gårdsplads er afskærmet af stuehus samt trelænget driftsbygninger, der indeholder garage med elektrisk port, fyrrum samt plads til opbevaring, værksted m.v., herunder er der i bygningerne indrettet to små frostfrie rum. Herudover har det gamle hønsehus ændret status til garage med elektrisk port og huser nu ejendommens græsslåmaskine.

Ejendommens jordtilligende,der er beliggende rundt om ejendommen, har sælger selv dyrket indtil 2017, hvorefter han har valgt at forpagte jorden ud for 1 år ad gangen. Forpagtningsindtægten udgør kr. 65.000 pr. år. Der medfølger betalingsrettigheder til de dyrkbare arealer, Sælger betegner jorden som god jord.

Ejendommens stuehus er godt indrettet i to plan med plads til den store familie, herunder med pæn entre, bryggers, 2 gode badeværelser, 5 værelser, stue og pænt landkøkken med adgang til spisestue. Stuehuset er renoveret af sælger, og der er lagt vægt på god kvalitet og gode løsninger. Størsteparten af stueplan har gulvvarme, ejendommen har godt med skabsplads, både i stueplan og på første salen. Fra Ejendommens stue er der adgang til dejlig lukket have.

Ejendommen opvarmes med pillefyr, der er anbragt i driftsbygning. Stuen har supplerende opvarmning fra brændeovn. På stuehuset er endvidere monteret solpaneller til varmt vand.

Ejendommen til familien der har brug for meget plads, og som ønsker ro i pagt med naturen og en hurtig tur til stranden. Der vil formentlig være mulighed for frasalg af jord såfremt en ny ejer ikke har mod på alle 17 ha. 
kontakt
Fulbyvej 15
4180 Sorø
 
Telefon:
+45
 5786 5310
Fax.:
+45
 5786 5440
CVR nummer:
29814007
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning